Selecteer een pagina

voor meer groei, overzicht en structuur

wat kan ik voor je doen

Hieronder heb ik inzichtelijk gemaakt wat ik zoal voor je kan betekenen. Staan de werkzaamheden die jij graag aan mij wilt uitbesteden er niet tussen, neem dan toch contact met mij op, dan overleggen we samen wat de mogelijkheden zijn.

business support

Business support omvat de volledige secretariële ondersteuning. Deze is heel divers en er is heel veel mogelijk. Een aantal voorbeelden staan hieronder genoemd.

Agenda- en Emailbeheer.
Ontzorgen in je volledige agenda en E-mailbeheer. Altijd je agenda overzichtelijk en onderverdeeld in duidelijke blokken en een opgeruimde mailbox . Een gestructureerde agenda en inbox werkt heel fijn en geeft balans in je dag en rust in je hoofd.- In één oogopslag duidelijk wat jij op een dag/ week te doen hebt
- Zo optimaal mogelijk jouw tijd benutten
- Nooit meer een E-mail vergeten te beantwoorden
- Altijd alles terug kunnen vinden
Ik kan je agenda en mailbox ook éénmalig voor je structureren en jou leren hoe je de structuur en het overzicht kunt behouden.

Maken en bewaken van (jaar) planningen:
Diverse jaarplanningen maken en het verzorgen van de bewaking en bijsturing daarvan bij een langdurige samenwerking. Ook bewaak ik onderdelen die samenhangen met het jaarplan als:
- Budgetten
- Deadlines
- Acties
Alleen het opstellen van een jaarplanning is natuurlijk ook mogelijk.

Organiseren van evenementen:
Ontzorgen in de volledige organisatie van je evenement van begin tot eind. We beginnen bij het idee en eindigen bij de evaluatie. Ik stel een draaiboek op, zodat alles op jouw dag goed verloopt. Uiteraard is ondersteuning op de dag zelf ook mogelijk, zodat jij volledig aanwezig kunt zijn.

Denk aan het organiseren van bijvoorbeeld:

  • Bijeenkomsten
  • Evenementen
  • Congressen
  • Cursusdagen
  • Reizen

Procesoptimalisatie:
Ondersteuning in het structureren en optimaliseren van processen binnen jouw bedrijf. Structuur en orde in je bedrijf zorgt voor tijdsbesparing en winst.

 

social media beheer

Heb jij dat ook weleens.. zit je net lekker op de bank na een drukke werkdag, bedenk je je ineens dat je vandaag nog een bericht wilde posten. Hoe fijn zou het zijn als je daar niet meer over na hoeft te denken! Daarom bied ik ondersteuning bij jouw social media beheer.

Account- en profielbeheer
Ondersteuning bij het inrichten van jouw social media accounts (Instagram, Facebook, LinkedIn) en een goede online uitstraling neerzetten die past bij jouw bedrijf. Ook doe ik voor jou hashtag onderzoek om de juiste mensen te bereiken en jouw zichtbaarheid te vergroten en beantwoord ik je berichten.

Social media plan
Ondersteuning bij het bepalen en uitwerken van een goede strategie die past bij jou en je bedrijf en die jou meer online zichtbaarheid geeft. Naar aanleiding daarvan maak ik een overzichtelijke contentkalender waarmee je altijd weet wat je wanneer wilt posten. Ook kan ik ondersteunen bij het maken en plaatsen van berichten en stories en ontwerp ik mooie visuals bij jouw teksten. Het redigeren van jouw teksten of ondersteuning bij het schrijven daarvan is ook mogelijk.

Adverteren
Wil jij graag adverteren op Instagram of Facebook, ook daarbij kan ik je helpen. Door op de juiste manier te adverteren kan je snel veel mensen bereiken. Ik ondersteun bij het maken van een goede campagne en ik test met verschillende advertenties en doelgroepen om voor jou het beste resultaat te bereiken.

communicatie support en online marketing

Ook bied ik ondersteuning bij al je werkzaamheden gericht op communicatie en online marketing.

Website beheer
Je website is je visitekaartje, soms het eerste dat mensen van je zien. Daarom is het zo belangrijk om deze actueel en interessant te houden. Ik weet dat dit tijd kost die jij misschien niet hebt. Daarom bied ik ondersteuning bij het beheren van je Wordpress website. Hierbij kun je denken aan het bewerken en up-to-date houden van de inhoud van je website en het uitbreiden daarvan. Een website die regelmatig wordt voorzien van nieuwe content resulteert in een hogere ranking in Google. Verder ondersteun ik ook bij het updaten, plaatsen van blogs en reageren op berichten.

Communicatieplan maken en bewaken
Een duidelijke planning zorgt voor rust omdat je duidelijk hebt wat je wanneer wilt brengen. Ik stel deze graag voor je op. Structuur in je planning maakt dat je blijft vasthouden aan je strategie wat erg belangrijk is. Ook kan ik ondersteunen in het bewaken en eventueel bijsturen van je plan en zorgen dat de juiste deadlines gehaald worden.

Schrijven en redigeren van teksten
Ik redigeer jouw teksten, werk jouw teksten verder uit of schrijf jouw teksten aan de hand van jouw aantekeningen. Wat ik hierin belangrijk vind is dat het wel echt jouw teksten blijven, omdat ze jouw bedrijf laten zien.

E-mailmarketing
Wil je graag beginnen met e-mailmarketing, maar heb je geen idee welke tool je daarvoor nodig hebt en hoe je dit het beste kunt aanpakken? Ik kan je daarbij helpen. Zelf werk ik graag met het programma Mailblue. Ik help je bij de inrichting van Mailblue, het versturen van de nieuwsbrief en het inrichten van funnels.