Selecteer een pagina

voor meer groei, overzicht en structuur

Hi, ik ben rianne

Misschien wel jouw nieuwe virtual assistant!

Ik vind het belangrijk om altijd die dingen te kunnen doen die ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg. Dat gun ik jou ook! 

Met veel liefde en passie help ik graag mee aan de groei van jouw bedrijf. Structuur en overzicht creëren is waar ik erg blij van word. Organiseren, plannen, ik neem het allemaal graag van je over!

 

Meer over mij

Ik ben 37 jaar oud en mama van twee hele leuke kindjes… mijn dochter Ziva is 6 jaar oud en mijn zoon Senna is 4 jaar oud. We wonen heerlijk aan de rand van de Posbank, waar we graag komen om lekker in het bos te wandelen.

Naast wandelen vind ik het ook lekker om actiever te sporten. Minimaal 3 keer per week plan ik een workout. Daar krijg ik echt super veel energie van!

Verder ga ik graag lekker uit eten en geniet ik van een lekker drankje op een terras. Het liefst in de zon!

mijn Missie

Mijn missie is om jou ‘drukke ondernemer’ te helpen bij het creëren van meer overzicht, structuur en rust.  Hierdoor ontstaat er tijd die jij echt aan je bedrijf kunt besteden. Je bedrijf gaat weer groeien en we doen allebei die dingen die we echt leuk vinden om te doen!

het begin

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in mijn vakgebied en heb gewerkt als management assistente, personal assistant en office manager bij zowel klein, middelgrote als grote bedrijven in verschillende sectoren. Met name in de sector Vastgoed/ Makelaardij heb ik altijd graag gewerkt.

Ik heb altijd de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen, maar door leuke banen in loondienst is dat er niet eerder van gekomen. De eerste lockdown in maart 2020 heeft me de tijd gegeven om hier toch echt serieus mee aan de slag te gaan. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en dat heeft ertoe geleid dat ik op 15 april 2021 ben gestart met Rianne Business Support!